Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ William (41) a Vévodkyně z Cambridge Kate (42) zavzpomínali na zesnulého prince Philipa (†99) krásným rodinným snímkem, který královská rodina doposud nezveřejnila.

Na fotce z roku 2018, která vznikla na hradě Balmoral, je zachycena britská královna Alžběta II. (†96) s princem Philipem a jejich sedmi pravnoučaty. Rodinnou památku vyfotila samotná Kate, která má fotografování jako velký koníček.

Z dětí jsou na fotografii princ George (7), princ Louis (2), kterého drží královna Alžběta II., Savannah Phillips (10), princezna Charlotte (5), Mia Tindall (7), Lena Tindall (2) a Isla Phillips (9). A jelikož portrét vznikl roku 2018, chyběl na něm syn prince Harryho (39) a Meghan (42) Archie, protože ještě nebyl na světě.

Pohřeb prince Philipa začne v sobotu v 15 hodin. Mezi 30 zúčastněnými budou potomci a vnoučata Philipa se svými partnery a partnerkami. Chybět bude těhotná manželka prince Harryho Meghan, které prý cestu z USA nedoporučil lékař. Jedinou zúčastněnou, která není přímou příbuznou, bude Penny Knatchbull, hraběnka Mountbatten z Barmy, vévodova dobrá přítelkyně.

Reklama

Další články

Načítám