Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z ostudy kabát má jeden nejmenovaný náruživý pár z Kanady, který v neděli odpoledne okolo 14:30 hodin neudržel vášeň na uzdě a přímo na nástupišti stanice metra v Torontu se vrhl na věc. Sex dvou silně podnapilých osob, od kterých se raději kvapně klidili ostatní cestující čekající na vlakovou soupravu, natočil jeden z přihlížejících.

Dvojice se přitom rozhodně nesnažila být ani trochu nenápadná, místo aby si alespoň zalezla ke kraji nástupiště do kouta, oddávala se sexu přímo v jeho středu na podlaze. Vidět byla v plné parádě hlavně zadnice mladíka s kalhotami na půl žerdi.

Lidé poměrně záhy stiskli nouzové tlačítko, čímž způsobili, že se jedna vlaková souprava zastavila na stanici Spadina. Od začátku do příjezdu policie trvala celá akce 14 minut.

Přivolaní policisté oba náruživce zatkli a odvedli nejdříve do nemocnice, jelikož byli ve značně podroušeném stavu a s velkou pravděpodobností i intoxikovaní omamnými látkami. Případem se policie i nadále zabývá a je možné, že mladí lidé budou obviněni minimálně z veřejného pobuřování.

Reklama

Další články

Načítám