Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský herec Charles Shaughnessy (66) je českým divákům znám především ze dvou seriálů. Coby Shane Donovan se objevoval na televizních v obrazovkách v nekonečné sérii Tak jde čas. Ta se sice u nás vysílala v 90. letech, ale Shaughnessy díly natáčel už mezi lety 1984-1992.

Samotný seriál se ostatně vysílal v USA už od 60. let. Další rolí, kterou si čeští diváci jistě pamatují, je šarmantní vdovec Maxwell Sheffield v seriálu Chůva k pohledání. Příběh se točí kolem temperamentní chůvy tří dětí Fran Fine, jež se postupně stane nedílnou součástí rodiny. A jak už to tak bývá, do osamělého vdovce se chůva zamiluje, ale než vše skončí svatbou, ještě to řadu dílů potrvá…

Charles Shaughnessy je i nadále aktivním hercem a jak je vidět, stárne s grácií. I po šedesátce je to šarmantní muž, jenž se neustále udržuje ve formě. Naposledy si zahrál prince Charlese v romanticky laděném snímku Harry & Meghan: Becoming Royal, který by asi ve světle současné situace mezi Harrym a královskou rodinou byl natočen trošku jinak. Na to, jak se Charles Shaughnessy změnil, se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám