Hlavní obsah
Článek

Před několika týdny zradilo Adama Mišíka (26) zdraví. Mladý zpěvák se nepotýkal s nemocí covid-19, jak by se v této době dalo předpokládat, ale musel být hospitalizován ze zcela jiného důvodu. Z důvodu infekčního onemocnění mu dokonce ochrnula část obličeje.

Když nyní herce a zpěváka propustili z nemocnice, tak pro Super.cz promluvil o boji s infekční nemocí. „Už jsem naštěstí v pořádku,“ svěřil se nám Adam.

Přestože média spekulovala o tom, že Mišík trpěl boreliózou po kousnutí klíštěte, mladý umělec tuto diagnózu popřel. „Borelióza to nebyla, ale nechci být konkrétní, o co přesně šlo. Není to ani důležité. Lidé mají horší starosti, než mou nemoc. Naštěstí to byla jednorázová záležitost, infekce se dostala do hlavy a to bylo dost nepříjemné. Není to ale nic definitivního,“ říká Adam.

Syn slavného otce Vladimíra Mišíka má od lékařů zatím nařízený klid. Pomalu ale už v domácím prostředí začíná pracovat. „Jsem mladý a tělo se z toho dostalo snadno. Dávám si jen klid od nějakého sportování,“ říká Adam a dodává: „Jsem rád, že můžu doma skládat, píšu do šuplíku. Za půlrok, kdy jsem zavřený doma, jsem toho stihl dost napsat. S mým projektem HILLS 97 chystáme nové věci a já se na to těším,“ uzavřel Adam Mišík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám