Hlavní obsah
Článek

Titulní stránku březnového Playboye ozdobila kráska z Kamerunu Irene Major. A není to jen tak obyčejná dívka! Kráska je bývalou miss afrického Kamerunu, která je už osminásobnou maminkou. Posledního potomka přitom přivedla na svět teprve před čtyřmi měsíci.

Pyšní se ale sexy křivkami modelky a stala se Playmate! „Playboy je synonymem ženské krásy ve všech jejích podobách. Irene představuje to, po čem dnes mnohé ženy touží – dokáže skloubit kariéru a zároveň péči o svých 8 dětí. I proto jsme jí nabídli, aby nafotila titulní stranu našeho časopisu. Chceme ukázat, že i matka tolika dětí, která navíc pochází z Afriky, může zazářit na titulní straně legendárního časopisu Playboy,“ řekl Super.cz marketingový a PR manager Playboye Ján Bulka.

Irene Major je nejen maminka, modelka a umělkyně, ale věnuje se též charitativní činnosti. Její kariéru nastartovalo vítězství v soutěži krásy v Kamerunu. Poté, co se přestěhovala do Evropy, se již mnohokrát objevila v televizi, ve filmu nebo na předních společenských akcích.

Angažuje se i jako aktivistka, jde jí především o to, aby všichni lidé na světě získali stejné možnosti uplatnění. Jejím cílem je také zajistit svobodu sexuální identity obyvatelstvu v Africe.

Irene je na titulce Playboye poprvé. A je v neskutečné formě! Aby si udržela tak vypracované tělo, často se protahuje a dělá jednoduchá cvičení, která jí zrovna přijdou po chuti, ať už je to jóga, tanec, chůze nebo pobíhání s dětmi. To vše podpoří vhodnou dietou.

Samotný Playboy v květnu oslaví 30 let působení na tuzemském trhu. Dosažením tohoto milníku se tak stane nejdéle vydávaným zahraničním periodikem v České republice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám