Hlavní obsah
Článek

Katy Perry (39) přešla z blond na tmavou a novým účesem se pochlubila na svém instagramovém profilu. A zatímco jí fanoušci v komentářích pochlebovali, Orlando (47) si dělal starosti s něčím úplně jiným.

Snímky s novou hřívou Katy promovala nedělní epizodu talentové soutěže American Idol, kde zasedá v porotě. Vysloužily si už skoro dva milióny lajků a více než 13 tisíc komentářů. Jeden je ale všechny strčil do kapsy.

„Miláčku… Dochází nám ovesné mléko,“ připomněl své nastávající ne zrovna nenápadně, že by místo focení selfíček mohla skočit nakoupit. Fanoušci vtip pochopili, hvězdy si nejspíš nenakupují samy a Orlando svou partnerku zjevně škádlil.

Komentářem pobavil zástupy jejích sledujících, kteří na něj reagovali vysmátými smajlíky. Co se jim narodila dcerka Daisy Dove, baví herec fanoušky svými výroky, ať už na sítích, nebo v rozhovorech.

Nedávno se například svěřil, že se zpěvačkou nemají dostatek sexu. Což je, vzhledem k tomu, že mají malé miminko a jsou pracovně vytíženi, docela pochopitelné. Bloom je poměrně sdílný, co se týče jeho sexuálního života, v minulosti se netajil ani celibátem, který by ovšem nikomu nedoporučil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám