Hlavní obsah
Článek

Vítězka StarDance Veronika Lálová (32) si prodloužila svůj pobyt na španělském Tenerife, kde pracuje i relaxuje. Expertka na sambu vyhrála StarDance s hercem Zdeňkem Piškulou (25) a po boku olympijského vítěze Davida Svobody (39) dosáhla na krásné třetí místo.

V době pandemie nemůže Lálová učit tanec „naživo“, a tak jí nic nedrželo doma v Česku. Na Tenerife učí tanec přes online lekce a natáčí instruktážní videa samby. Když má volno, sportuje a sluní se u moře. A tahle kombinace jí maximálně vyhovuje. Vytancovanou sexy postavičkou se teď pochlubila v bikinách.

„Každý den kromě výuky tance sportuji. Pro všechny lidi, kteří jsou zvyklí každý den mít pohyb a pracovat na sobě, je tato doba náročná. Snažím se tedy udržet zdravého ducha tím, že vyhledávám alespoň zčásti příležitosti dělat, co mě baví,“ řekla Super.cz Lálová.

Ta je ze španělského ostrova nadšena. „Jsem vděčná, že tu můžu trávit krásné chvíle! Tenerife se stalo mým dalším moc oblíbeným místem,“ tetelila se blahem krásná tanečnice. Jak jí to sluší, se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám