Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lisa Rinna je stálicí populární reality show Paničky z Beverly Hills, která nechává nahlédnout do života bohatých Američanek. Před kamerami řeší soukromé a často přímo rodinné záležitosti. A čím pikantnější, tím samozřejmě pro diváky atraktivnější.

V teaseru na jedenáctou sérii Rinna s další účastnicí show Kyle Richards probírala i vztah své mladší dcery Amelie Hamlin (19) s vyhlášeným svůdníkem a expartnerem Kourtney Kardashian nebo Sofie Richie, sedmatřicetiletým Scottem Disickem. V ukázce si Rinna a Richards volají a druhá nevybíravě říká: „Je zatraceně starý a má tři děti!“

„Že jo!“ přitakává Lisa, která zřejmě není z osmnáctiletého věkového rozdílu mezi dcerou a jejím partnerem nijak zvlášť nadšená. Víc ale její soukromí zatím veřejně nekomentovala. Podle britského deníku The Sun si však dělá starosti. „Má Scotta opravdu ráda, ale ani ona ani Harry (manžel Rinny Harry Hamlin - pozn.) nechtějí pro svou holčičku někoho o tolik staršího a s tolika závazky,“ cituje svůj zdroj.

Tři potomky, syny Masona (11) a Reigna (6) a dceru Penelope (8), má Disick se zmíněnou Kourtney Kardashian.

O vztahu Disicka a Hamlin se mluví od loňského října, pár jej potvrdil letos na Valentýna. Dle svých slov našla mladinká modelka muže snů.

Vedle Amelie má Rinna s manželem ještě dvaadvacetiletou Delilah. Obě dívky se věnují modelingu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám