Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Elon Musk (49) a jeho partnerka, hudebnice Grimes (33), vzbudili hodně pozornosti, když se jim narodil syn. Dali mu totiž velmi netradiční jméno X Æ A-Xii. Umělkyně, vlastním jménem Claire Elise Boucher, nyní zaujala tetováním v procesu výroby, které zdobí celá její záda.

„Krásné mimozemské jizvy“, jak tetování označuje, hodlá dotáhnout netradičním bílým inkoustem. Pracuje na něm tatér Nusi Quero, autor přímo kosmických uměleckých vyobrazení, ve spolupráci s dalším tatérem, který si říká Tweak T.

Grimes neskrývá své nadšení pro mimozemský život, nedávno se dokonce nechala slyšet, že po svých 50. narozeninách hodlá přesídlit na Mars. Vzhledem k tomu, že její partner Elon usiluje o realizaci letů na rudou planetu, nezní její plány až tak neskutečně.

„Nemám dobrou fotku, protože to bolí jako čert a musím spát. Několik týdnů to bude červené, ale budou z toho krásné mimozemské jizvy,“ popsala první snímek zad na své sociální síti.

S Muskem začala Grimes randit v roce 2018 a jejich společný syn zanedlouho oslaví první narozeniny. Miliardář má dalších pět synu s exmanželkou Justine Wilson. O prvního syna s Wilson přišli v roce 2002, chlapeček náhle zemřel 10 týdnů po narození.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám