Hlavní obsah
Článek

Devon Windsor (27) patří k modelkám, které často pózují v plavkách a prádélku pro věhlasné značky. Spolupracovala například s Victoria´s Secret a objevila se na několika přehlídkách této andělské značky.

Fanouškům teď ukázala svou sexy postavičku v plavkách a rovnou oznámila, že čeká miminko! Pokud by to u fotky nenapsala, nebylo by to ani poznat. Dítě čeká s obchodníkem Jonathanem Barbarou, kterého si vzala před dvěma lety.

Sto osmdesát centimetrů vysokou krásku objevila pro modeling fotografka Suzy Gorman už ve čtrnácti letech. Po ukončení střední školy v St. Louis se Devon přestěhovala do New Yorku, kde se profesi modelky začala věnovat naplno.

Její jméno je spojováno s takovými značkami, jako je Prada, Love Moschino, Max Mara, Balmain či Jean Paul Gaultier. Atraktivní blondýnka se teď těší na mateřské radosti a starosti. Kariéru modelky ale na hřebík rozhodně nepověsí.

Řada jejích kolegyň se na přehlídková mola vrátila i po několika dětech a vždy byly ještě o něco půvabnější. Za všechny jmenujme například Brazilky Gisele Bündchen (43) ču Alessandru Ambrosio (43).

Reklama

Další články

Načítám