Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou svoji pětadvacet let a jejich láska jen sílí. To je zřejmé i ze slov, která herec Hugh Jackman (55) adresoval manželce v den, kdy oslavili stříbrnou svatbu. Deborra-Lee Furness (65) je šťastná žena.

„Být s tebou v manželství, Deb, je stejně přirozené jako dýchat. Od prvního momentu, kdy jsme se potkali, jsem věděl, že být spolu je naším osudem. Během těch 25 let se naše láska jen prohloubila. Zábava, nadšení a dobrodružství jsou čím dál víc vzrušující, znalosti ještě větší. Navždy budu vděčný za naši lásku, náš život a naši rodinu. Jsme teprve na začátku, Deb, miluji tě z celého srdce!“

S fanoušky se podělil i o několik svatebních fotek. Tehdy mu bylo 27 let, jeho ženě o dvanáct víc.

Australští herci se seznámili v seriálu Correlli v polovině devadesátých let, vzali se v roce 1996. O vřelých citech, které ke své ženě chová, se herec nikdy nestyděl veřejně mluvit. Ostatně, lásku jí prý vyznal už na prvním rande. „Ona je můj základ, moje opora, základ naší rodiny a celý můj život,“ uvedl například v rozhovoru pro magazín People.

Manželé vychovávají dvě děti, dceru Avu a syna Oscara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám