Hlavní obsah
Článek

Když se na veřejnost dostala informace o nové partnerce Jaromíra Jágra (52) Dominice Branišové, (29) modelka se stáhla z veřejného prostoru a také si okamžitě smazala účty na sociálních sítích. Nyní už své soukromí tak úzkostlivě nestřeží.

„Náš vztah jsem chtěla brát tak, jako bych začala chodit s kýmkoli jiným. Nebyla jsem na ten tlak připravená. Nikdy jsem neprošla žádným koučinkem, jako to mají například holky v soutěžích Miss. Chtěla jsem, abychom se mohli poznat,“ vysvětlila Dominika v rozhovoru pro Super.cz své pohnutky a jedním dechem dodala: „Teď už je situace jiná. Řekla jsem si, že když je příležitost získat díky tomu nějakou práci, tak proč ne.“

Účty na sociálních sítích si obnovila kvůli modelingu. „Instagram mi ani moc nechyběl a možná si ho zase smažu,“ rozesmála se Branišová, která často čelí nejrůznějším výpadům.

„Jsem docela splachovací. Nedělám závěry z názorů lidí, kteří mě neznají a neznají ani Jaromíra. Jak mě takoví lidé mohou soudit, když mě ani nepoznali? Tito lidé mi nájem ani jídlo neplatí,“ mávla rukou Dominika.

Reklama

Další články

Načítám