Hlavní obsah
Článek

Jako modelka působila Dominika Branišová (29) hlavně v zahraničí. Díky jejímu statusu přítelkyně Jaromíra Jágra (52) o ni začíná být zájem ale i mezi českými módními tvůrci. „Jsem ráda za to, že potkávám nové lidi,“ řekla Super.cz Dominika, kterou jsme potkali na focení casual kolekce s názvem Beata Paradise Beaty Rajské (61).

Dominika si dříve na teplákovou módu příliš nepotrpěla a sázela spíš na eleganci a podpatky, ale v době pandemie změnila svůj přístup. „Jsem ráda, když je ženská sexy, a tak jsem vždycky preferovala podpatky a sukýnky. Teď se styl oblékání přesunul do pohodlného režimu a i já mám doma několik teplákovek,“ usmívala se modelka.

Styl oblékání se změnil i díky novému vztahu s Jaromírem Jágrem a změně životního stylu. „Mám naplánovanou schůzku s jedním stylistou, aby mi probral šatník. Chystám se na to už dlouho a stále jsem se k tomu nedonutila,“ říká Dominika. „Můj šatník ovlivnila změna práce. Dělala jsem manažerku v hudebním klubu. Teď nevím, kam bych v takovém oblečení šla.“

Reklama

Další články

Načítám