Hlavní obsah
Článek

Herec Daniel Krejčík se během účasti ve Výměně manželek svěřil, že touží po dětech. Jak později jeho partner Matěj Stropnický (37) uvedl, trochu doufal, že si Dan díky reality show uvědomí, jak náročná výchova je, a třeba změní názor, ale nestalo se.

„Sám je jedináček, děti by moc chtěl a trochu jsem doufal, že změní názor - jenže on to setsakramentsky dobře zvládnul a názor nezměnil. Šest dětí prý není potřeba, ale tři klíďo. Tak tohle neklaplo,“ vtipkoval po odvysílání syn diplomata Martina Stropnického (67).

Poté, co Daniel zvládl péči o děti na výbornou, už nepochybují ani diváci, že by byl dobrým tátou. V komentářích na sociálních sítích pořadu několikrát zaznělo, že by sympatickému páru adopci moc přáli. České zákony to ovšem zatím neumožňují.

Výměna manželek, které se zúčastnili Matěj Stropnický a Daniel Krejčík

Jejich účast v reality show má jednu milou dohru. Herce oslovila skrze email devítiletá Emma z dětského domova.

„Tety nám pouštěly v televizi Výměnu manželek s tebou a manželem a pak jsme se o tom bavili. Říkal jsi, že bys chtěl mít děti, ale že to nejde. Já bych k vám klidně šla, protože ses mi moc líbil,“ napsala holčička, která Dana dojala. O dopis se podělil veřejně na svých sociálních sítích.

„Mám ráda koně, psy, papoušky a možná i divadlo, ale to nevím, protože jsem tam nikdy nebyla. Vím, že dva kluci si nás nemůžou vzít, ale napadlo mě, že jestli pořád chcete dítě, možná bych se mohla u tet přimluvit. Nevadilo by mi, kdybyste si mě vybrali,“ pokračuje odhodlaná dívenka.

Daniel neskrývá, že dopis zacloumal s jeho emocemi a přiznává, že po jeho přečtení se v něm odehrálo něco silného. „Odepsal jsem jí, že mám papoušky taky rád, že jméno Emma se mi pro holčičku vždycky líbilo, a že tam tetám zavolám. Někdy jsou chvíle, kdy se vyplatí jít osudu naproti. Odvážná. To je hezký,“ reaguje na dopis Krejčík.

Reklama

Další články

Načítám