Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finále soutěže krásy Mrs. Srí Lanka má nepříjemnou dohru. Úřadující Mrs. World Caroline Jurie (28) byla zadržena policií poté, co právě korunované vítězce, jíž se stala Pushpika De Silva (31), strhla korunku z hlavy. De Silva poté dle svých slov skončila v nemocnici kvůli zranění hlavy.

Jurie v závěru finále soutěže krásy měla novou vítězku korunovat. To se také stalo, následně se ale chopila mikrofonu a řekla, že podle pravidel se soutěže nesmějí zúčastnit rozvedené ženy. Následovalo strhnutí korunky.

Organizátoři vzápětí slova Jurie vyvrátili a na pravou míru uvedli, že De Silva je s manželem v odloučení, ale není rozvedená. Poškozená musela po incidentu dle svých slov vyhledat lékařské ošetření.

V rukou policie spolu s Jurie skončila ještě jedna modelka. „Policie zadržela Caroline Jurie a modelku Chulu Padmendru kvůli nedělnímu incidentu na základě obvinění z ublížení na zdraví a trestné činnosti,“ citoval web BBC policejního mluvčího. Obě ženy byly propuštěny na kauci, 19. dubna by měl proběhnout soud.

„Jsme hluboce znepokojeni a upřímně litujeme chování současné držitelky titulu,“ uvedli mj. v prohlášení organizátoři soutěže Mrs. World.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám