Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Viceprezidentka USA Kamala Harris prodává druhou nemovitost během posledních dvou měsíců. Po kondominiu v San Francisku, které se prodalo po pouhých deseti dnech na trhu, došlo i na zázemí ve Washingtonu. To Harris pořídila v roce 2017 za 1,775 milionu dolarů, a nyní je prodává za necelé dva miliony.

Byt má necelých 158 metrů čtverečních, dvě ložnice, dvě koupelny, kuchyni s jídelnou, obývací pokoj... Rezidenti mají k dispozici střešní terasu, střešní bazén, posilovnu a další volnočasové prostory.

Od prezidentských voleb 3. listopadu došlo ke zpřísnění bezpečnostních opatření budovy. Obyvatelé domu například musejí před vjezdem do garáží vypnout motor a nechat vůz zkontrolovat policejními psy, stejně tak všechny zásilky musejí projít kontrolou.

Od inaugurace Harris a její manžel Douglas C. Emhoff pobývali v Blair House, v prezidentském domě pro hosty, naproti Bílému domu, minulý týden se přestěhovali do zrenovované rezidence Number One Observatory Circle, jež je součástí U.S. Naval Observatory. Jde o tradiční sídlo viceprezidentů.

Manželé vlastní ještě nemovitost v Los Angeles.

Související témata:
Kamala Harris

Reklama

Další články

Načítám