Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že Vánoce jsou svátky klidu a míru. V rodině Evy Herzigové (51) to platí dvojnásob. Světoznámá topmodelka českého původu totiž vzala na milost svého nevěrného manžela Gregoria Marsiaje (35). A že bylo co odpouštět. Italský podnikatel se totiž před dvěma měsíci spustil s neznámou brunetkou v pražském koktejl baru Bombay v Dlouhé ulici. Divokou líbačku ke Gregoriově smůle zaznamenali paparazzi týdeníku SuperSpy.

Herzigová se svou rodinou tráví letos svátky v Londýně. „Na Štědrý den tam přiletí její rodiče, aby zlepšili atmosféru, která teď v Evině rodině panuje," prozradila deníku Aha! ředitelka modelingové agentury Czechoslovak models Milada Karasová, která před dvaadvaceti lety modelku objevila. Na velké usmiřování to ale nevypadá. „Eva je pracovně velice vytížená - zaměřila se v současné době spíše na práci, než aby řešila osobní život," uvedla Karasová.

Podle všeho se supermodelka jen snaží vytvořit pro devítiměsíčního syna Philipa a tříletého George harmonické Vánoce v úplné rodině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám