Hlavní obsah
Článek

Herečka Kristýna Janáčková, kterou známe mimo jiné jako sestřičku ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, se pochlubila krásnou novinkou. Švagrová Ani Geislerové a maminka šestiletého Luise přivítala na světě druhého syna.

Mám tu největší radost. Ale nejdůležitější je, aby bylo všechno v pořádku a všichni jsme byli hlavně zdraví,“ řekla Super.cz v lednu herečka, která byla nadšená, že to bude další kluk. Nyní se novorozeným chlapečkem pochlubila.

„Na tohle jsem se tolik těšila. Luis mi spával na hrudi i pět hodin. A Elliot ho teď zdárně dohání. Sbohem prospané noci,“ svěřila se herečka a pochlubila se společným snímkem s malým synem. Chlapeček od rodičů dostal hned dvě jména, a to Elliot Oliver.

K radostné zprávě, kterou sdílela herečka z Nemocnice a porodnice Neratovice, se s gratulací přidala i její švagrová. „Konečně beraní posila v rodině.! Vítej Eli Oli. Budem slavit spolu! Ty sedmého, já sedmnáctého. Jsi o 44 let a 10 dní mladší. Bravo, Kristy,“ svěřila se herečka, která je aktuálně za prací v zahraničí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám