Hlavní obsah
Článek

Rico Ledesma (41) z Brazílie má velmi specifický koníček. Svou zálibu v tetování už dovedl k dokonalosti a nešetří ani na modifikaci těla. Touží totiž vypadat jako skřet z Pána prstenů. A celkem se mu to daří.

Ricovo tělo pokrývá tetování z 85 %, kromě toho má pod kůží 8 piercingů, rozpůlený jazyk a potetované bulvy. Nejkurióznější „ozdobou“ jsou ale jeho tesáky, které Brazilce vyšly na bez mála 12 tisíc korun, a jak sám přiznává, nemůže s nimi pořádně žvýkat.

„S proměnou jsem začal před sedmi lety, protože jsem chtěl vypadat jinak, ale projekt „skřet“ je starý teprve rok. Loni v srpnu mi vyměnili šest zubů, ale ještě si nechám udělat další dva větší, i když s nimi nemůžu moc jíst ani pít,“ nechal se slyšet.

Začátkem dubna si pak nechal rozšířit nozdry, aby byla proměna ve fantasy postavu dokonalá. Nejdéle se zotavoval ze zjizvení, které si nechal udělat žehličkou, a trvalo měsíce, než se aspoň částečně zahojilo.

Může se zdát, že za proměnu musel utratit majlant, ale ve skutečnosti mu téměř všechno dělala jeho manželka Krishna Insomnia (25). S tatérkou, která svým vzhledem sama poutá pozornost, se seznámil přes internet a momentálně čekají druhé dítě.

Rico tvrdí, že jeho rodina proměnu schvaluje, dokonce je z ní nadšená i jejich dcerka. „Jestli jednou bude chtít sama změnit svůj vzhled, budu jí v tom taky podporovat,“ nechal se slyšet pyšný otec.

Ledesma už zaujal i filmové producenty a zanedlouho se vrhne do natáčení zatím utajovaného projektu. Ať půjde o cokoliv, už teď je jasné, že bude na plátně nepřehlédnutelný.

Šťastná rodinka pěkně pohromadě. Ricova dcerka je prý z jeho proměny nadšená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám