Hlavní obsah
Článek

I kdyby se Brad Pitt (60) nasoukal do pytle od brambor, pravděpodobně by vypadal sexy a stylově. Hercův ležérní styl se v průběhu jeho kariéry příliš neměnil, možná ho jen decentně přizpůsoboval partnerkám, které měl zrovna po boku.

A v tom tkví nejspíš tajemství jeho úspěchu, o které se nyní rozhodl podělit se světem. Brad totiž začal sám fušovat do módy a spolunavrhl kolekci pro římskou značku Brioni.

Modely z dílny legendárního návrhářského domu oblékl například loni na udílení Zlatých glóbů nebo na Oscarech. V obou případech si odnesl ceny za vedlejší roli v tarantinovce Tenkrát v Hollywoodu. Pro značku pak pózoval ještě několikrát.

Kolekce s názvem BP Signature zahrnuje kousky, které by Brad sám oblékl, jako šedivý oblek, kašmírové sportovní sako, kašmírový svetr, kabát a sametovou bundu s vlněnými kalhotami a bavlněnou košilí.

Tři poslední zmiňované kousky jsou navrženy přesně podle modelu, který vynesl na Oscary. „Bylo skvělé pracovat s Bradem na této kolekci. Byla to příležitost vytvořit něco pohodlného a lehkého, ale přitom stylového a sofistikovaného. Krása této kolekce spočívá ve všestrannosti,“ nechal se slyšet Norbert Stumpfl, ředitel značky, pro britský GQ magazín.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám