Hlavní obsah
Článek

Sympatická moderátorka Zorka Hejdová (33) se stala maminkou. Porodila synka, který dostal krásné jméno Nikolas. S pyšným tátou Mírou Hejdou (40) se pochlubili prvními společnými snímky ve třech.

„Tak dlouho jsem se snažila představit si ten okamžik, až tě poprvé sevřeme v náruči. Představovala jsem si, jak asi budeš vypadat, jak budeš vonět...,“ napsala k fotce dojatá maminka Zorka. „A i když to byly krásný představy, zdaleka se nevyrovnaly tomu, jak úžasnej ve skutečnosti jsi! Máma s tátou tě zbožňujou,“ vzkazuje svému synkovi.

Moderátorka nezapomněla poděkovat svému manželovi, který jí byl při porodu velkou oporou. Byť má dle vlastních slov některé momenty „v mlze“, jeho hlas a pevně sevřená dlaň jí pomáhaly všechno lépe zvládnout.

Hrdý otec Míra Hejda popisuje narození syna jako jeden z nejsilnějších životních zážitků. „Být u porodu byla pro mě zcela samozřejmá věc, ale až teď přesně chápu důležitost. Tenhle příběh i samotné pouto se totiž píše daleko dříve, než toho malého božánka poprvé spatříte,“ říká moderátor.

Ke gratulantům na sociálních sítích se přidávají kromě fanoušků i přátelé z branže. Mezi nimi například Markéta Konvičková (29). „Bulím štěstím za vás. Gratulujeme,“ reaguje zpěvačka. S blahopřáním se přidali také Miro Žbirka, Monika Marešová, přítel Lucie Bílé (57) Radek Filipi, Roman Vojtek (51), Monika Bagárová (29), modelka Renata Langmannová (37) nebo spisovatelka Radka Třeštíková (42), která vzkázala: „Vítej na světě, Nikolasi.“

Reklama

Další články

Načítám