Hlavní obsah
Článek

Americká učitelka na střední škole Casey Canaday (25) měla od útlého dětství špatné stravovací návyky, což bohužel pro ni nezůstalo bez následků. V jejím jídelníčku už ve dvanácti letech nechyběla pravidelná konzumace sladkých koblih, chipsů a sladkostí všeho druhu.

To vše jedla v obrovském množství. Dívka přibírala jeden kilogram za druhým v a nejhorším období vážila dokonce téměř 170 kilogramů! Děti ve škole se jí posmívaly a nadávaly jí do velryb. Casey se však necítila špatně jen po psychické stránce, ale přidaly se i zdravotní problémy. Loni si ale mladá dáma z Iowy řekla dost.

Rozhodla se radikálně zhubnout a kompletně změnit životní styl. Nejprve podstoupila operaci žaludku a později díky dietě a cvičení zhubla neuvěřitelných 76 kilogramů. Dnes je z ní nejen zdravě vypadající žena, ale i úplně jiný člověk s novým životním stylem a vyšším sebevědomím. Cítí se skvěle po všech stránkách.

„Jsem moc pyšná na svou postavu, na které jsem tvrdě makala, a na to, jak zdravě se teď cítím. Ráda si nakupuji nové oblečení a neustále vidím, jak jsou velikosti menší a menší,“ pochlubila se Daily Mailu Casey, která si nejvíc cení komplimentů, které se týkají toho, jak zdravě teď vypadá.

„Nejlepší pochvaly jsou ty, které se týkají toho, že vypadám zdravěji, nejen krásněji, miluji, když mi lidé říkají, jak vypadám zdravě, silně a fit, a že vypadám šťastněji, zdraví a štěstí jsou totiž nejdůležitějšími věcmi v mém životě a cítím, že mám dnes oboje,“ uzavřela spokojená dáma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám