Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Šenková (28), kterou si diváci pamatují z první řady Česko Slovenské SuperStar, musí stejně jako celá řada dalších umělců řešit, že se v době pandemie koronaviru nevystupuje.

Zpěvačka naštěstí pracuje ve školce, a tak nemusí řešit existenční potíže. Hudba jí ale velmi chybí. Šenková je tělem i duší rockerka, ale v nouzi zazpívá jakýkoliv žánr. A to i ten nejpřekvapivější!

„V této době také spolupracují s TV Šlágr. Spousta mých známých, přátel i fanoušků byla trochu v šoku, ale věřte nebo ne, vyrůstala jsem na lidových písních a už jako malé dítě hrávala na akordeon. Správný zpěvák má zazpívat vše a já ráda udělám radost svým zpěvem, jak rockerům, tak seniorům i dětem. A narovinu, jsem také ráda, že vůbec mohu zpívat,“ řekla Super.cz Šenková, jež kvůli koronaviru přišla o řadu zajímavých hudebních příležitostí.

„Minulý rok jsem také dělala konkurz do muzikálu Touha od Mirjam Landy, ale i to bylo bohužel kvůli pandemii zrušeno. V této době, kdy je vše omezené, nesmíme ztrácet naději, dokud jsou naše děti a rodiče zdraví, pak se vše dá zvládnout, chce to jen sílu v sebe sama,“ neschází zpěvačce odhodlání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám