Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pipolino® je zábavný, přenosný a nastavitelný dávkovač suchých potravin (granule, pamlsky), který domací mazlíčci válejí po zemi, granulky pomalu vypadávají z otvorů a tím se pomalu krmí. Je vyrobeno ve Francii a navrženo veterinářem.

Tato interaktivní hračka je především pomůckou pro pohodu domácích mazlíčků. Zlepšuje každodenní život domácích mazlíčků (stejně jako každodenní život jejich páníčků) a následně i jejich zdraví díky mnoha výhodám, jako jsou (mimo jiné):

  • Dlouhodobá duševní činnost - udržování mozkových funkcí, zabraňuje nudě, depresi a smutku z odloučení.
  • Lehká fyzická aktivita několikrát denně - cvičení kloubů a svalů, zlepšení průtoku krve, snížení/prevence nadváhy, ankylózy, artritidy, atd.
  • Velmi pomalý příjem potravy - zdravé trávení, sytost, prevence regurgitace, zvracení, průjmů, atd.
  • Vitalita - duševní pohoda, pocit uspokojení, odbourávání problémů s chováním (stres, agresivita, špatné hygienické návyky, ničení věcí, nutkavé vylizování, vypadávání chlupů).

Kromě toho bylo pozorováno, že se průměrná délká života u psů velkých plemen a králíků žijících v klecích, která používají Pipolino®, zvýšila o 30% až 50%.

Foto: Čmuchacíkoberečky.cz
Po několika hodinách, dnech nebo týdnech s Pipolino® se váš mazlíček bude cítit v pohodě a život bez Pipolino® se bude zdát nemožný.

Pipolino® nabízí mnohem více

Pipolino® je účinný a chytrý produkt, který je také inovativní, vysoce kvalitní, patentovaný, pevný, snadno použitelný, rychle vyčistitelný, tichý, hygienický a ekonomický.

Čistá radost!

Pipolino® nevyžaduje nabíječku ani baterie. Je vyrobeno z materiálů určených pro skladování potravin, má záruku 2 roky, pokud je používáno za normálních podmínek vhodných pro zvířata. Je vhodné pro domácí mazlíčky, malé i velké: morčata, fretky, králíky, kočky, psy a koně.

Foto: Čmuchacíkoberečky.cz
Mnoho barevných variant a velikostí.

Jakou velikost vybrat?

Vybírat můžete z několika barevných variant i velikostí:

Pipolino® S: Psi, kočky a exotičtí mazlíčci o velikosti 5-10 kg.

Pipolino® S +: Psi, kočky a Exotičtí mazlíčci mezi 500g až 40 kg.

Pipolino® M: Psi a kočky větší než 1 kg.

Pipolino® L: Psi větší než 5kg, malí koně.

Pipolino® L+: Psi větší než 15 kg.

Další články

Načítám