Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanynky seriálu Gilmorova děvčata se odjakživa dohadují, která ze středoškolských lásek hlavní postavy Rory (Alexis Bledel) byla pro ni tou pravou. Některé se přiklání k jejímu prvnímu příteli, klaďasovi Deanovi (Jared Padalecki), jiné byly spíš pro sexy tvrďáka Jesse (Milo Ventimiglia).

Nejen na sociálních sítích se na téma dodnes vedou debaty, a zdá se, že fanouškovské základny, které si říkají tým Dean a tým Jess, mají obě postavy stejně silné. Milo, představitel Jesse, však nyní debatu rozsekl. V pořadu The Tonight Show Jimmyho Fallona ukázal nápis, který zdobí jeho stěnu v pracovně. Stojí na něm „Navždy miluji Deana.“

Ventimiglia tak dal jasně najevo, k jakému týmu sám patří. Moderátorovi se zdálo, že se tím kolegovi trochu vysmívá, ale herec ho ujistil, že opak je pravdou.

„Ve skutečnosti jsme s Jaredem dobří přátelé,“ uvedl s tím, že nápis nechal vyrobit pro někoho jiného, ale nakonec se rozhodl, že si ho ponechá. „Vystavil jsem ho na stěnu k oznámení o nominaci na cenu Emmy,“ dodal, jako by se nechumelilo.

Není to poprvé, co hvězda seriálu Tohle jsme my, veřejně přiznala, že patří do týmu Dean. „Vždycky jsem byl pro Deana a pořád jsem,“ uvedl v rozhovoru pro Bustle v roce 2018. A jak odpověděl na dotaz, se kterou z postav měla Rory skončit?

„Nikdy jsem nad tím nepřemýšlel víc než v rámci scénáře. Přečetl jsem si ho a přijal ho, jaký byl. Používal jsem svou představivost, abych se vžil do role a scén, které jsem hrál. Ale když seriál skončil, nikdy jsem nepřemýšlel nad tím, co se s Jessem dělo dál,“ uvedl diplomaticky, i když z jeho počínání vyplývá, že je víc pro Deana.

Jste fanoušky Gilmorek? Hlasujte v naší anketě!

Patříte k týmu Dean, nebo k týmu Jess?
Tým Dean
25,2 %
Tým Jess
74,8 %
Celkem hlasovalo 18628 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám