Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Ondřej Pavelka (65) by z fleku mohl vstoupit do ringu. Už poněkolikáté mu totiž scénář v seriálech přisoudil pěstní souboj. Tentokrát se v seriálu Polda pustil do Jaroslava Plesla, který hraje státního zástupce Machka. Ten ho v rámci děje vytočil natolik, až schytal ránu pěstí. A to spolu jinak herci mají hezký přátelský vztah.

„Jardu Plesla mám strašně rád, my jsme trochu sousedi. Dělal jsem s ním ve dvou věcech a byl bych docela rád, kdyby mě Jarda provedl po nějakém zámku, protože je výborný zámecký a hradní průvodce, tak to bych si přál, než ho takhle inzultovat,“ svěřil se po natáčení Pavelka, který měl grify naučené už z natáčení seriálu Slunečná, kde se taktéž rval, pro změnu s Davidem Prachařem.

„Poslechli jsme si pana režiséra, jak si to představuje, párkrát jsme si to zkusili, a pak se hned jelo. Bylo to rychlé a efektní,“ usmívá se herec, jenž v Poldovi hraje majora Martina Fišera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám