Hlavní obsah
Článek

Sestry z klanu Kardashian-Jenner v posledních dnech snímky v bikinách nešetřily. Kim (43) potěšila fanoušky nejen plavkovou sérií, ale navíc se jim ještě předvedla bez make-upu. A nutno podotknout, že vypadá skvěle.

Nejúspěšnější z Kardashianek, která se právě stala dolarovou miliardářkou, zapózovala na schodech v plavkách, v nichž vynikl také její vosí pas. Se sestrami a dětmi si užila prodloužený sváteční víkend v Palm Springs.

Podle zdrojů TMZ se Kim chystá uvést na trh vlastní řadu kosmetiky. Už nyní je majitelkou úspěšné firmy KKW Beauty na dekorativní kosmetiku, značky parfémů KKW Fragrance a v neposlední řadě značky prádla Skims.

Spekuluje se, že Kim rozšiřuje svoje impérium a bude tak následovat svou nejmladší sestru Kylie Jenner (26), která po úspěchu značky Kylie Cosmetics, díky níž se stala nejmladší dolarovou miliardářkou světa, rozšířila byznys o péči o pleť Kylie Skin.

I Kim se podnikání vyplatilo a vyneslo jí opravdový balík. V úterý ji magazín Forbes přidal na seznam dolarových miliardářů. Kromě firem jí jmění zajistila rodinná reality show Držte krok s Kardashianovými nebo reklamní kampaně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám