Hlavní obsah
Článek

Lily Allen (38) přiznala, že před lety podstoupila liposukci pozadí. Za zákrok se ovšem tak styděla, že když se jí expřítel zeptal, od čeho má jizvu, zalhala mu, že šlo o operaci kyčle.

Zpěvačka přiznala barvu, když na Instagramu odpovídala na otázky od fanoušků. Ti byli velmi zvědaví a ptali se i na zpěvaččino soukromí nebo cvičební plán.

Lily přiznala, že cvičí pětkrát týdně online s trenérem, dvojnásobná maminka má skvělou figuru, další liposukce tak v dohledné době nejspíš nehrozí.

Allen se loni podruhé vdala. V Las Vegas řekla ano herci Davidu Harbourovi. „Je to báječné, nemohu si stěžovat. Můj manžel je skvělý a cítím se opravdu dobře,“ popsala fanouškům, jak si vede jejich manželství.

Lily měla v minulosti problémy s drogami a alkoholem. Ty naštěstí překonala a pití se nedotkla už 20 měsíců. Před čtyřmi měsíci se dokonce vzdala i cigaret, jak prozradila.

Z prvního manželství má popová hvězda dcery Ethel (9) a Marnie (8). Když byly dcery malé, musela odjet na turné a trpěla kvůli tomu depresemi. Od těch hledala únik právě v prášcích a alkoholu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám