Hlavní obsah
Článek

S modelingem začala v šestnácti letech a o rok později už odletěla pracovat do zahraničí. Přítelkyně Jaromíra Jágra (52) Dominika Branišová se před objektivem ale v posledních letech objevovala sporadicky. „Bylo to pro mě focení po dlouhé době. V posledních dvou letech jsem se modelingu nevěnovala a měla jsem regulérní práci, takže na to nebyl čas,“ svěřila se Super.cz modelka.

Při pohledu na sérii snímků, mezi kterými nechybí ani sexy fotka s odhalenými nožkami, se nabízí otázka, zda není chyba, že se půvabná Dominika nevěnuje práci před objektivem víc. A podle všeho si to uvědomila i sama přítelkyně Jágra. „Poslední ze série fotek, které vznikly v rámci kampaně na vlasovou kosmetiku. Tímto naše spolupráce ovšem nekončí. V plánu je nafocení druhé části kampaně, která bude hodně speciální,“ uvedla Dominika.

Postavu má sexy brunetka výstavní a pravidelně na ní také dře. Několikrát týdně vyráží běhat a v době, kdy to bylo ještě možné, chodila do fitka na lekce s trenérem. Byla by tak škoda, kdyby svou vysportovanou figuru nepředvedla čas od času také před objektivem.

Reklama

Další články

Načítám