Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Bridgertonových těžce rozdýchávají zprávu, že se jejich oblíbený hrdina, sexy vévoda Simon s druhou sérií do netflixového hitu nevrátí. Jeho představitel Regé-Jean Page se se seriálem rozloučil, a tak se pozornost pomalu upíná k Jonathanovi Baileymu alias Anthonymu Bridgertonovi, jehož milostný život bude hlavním tématem připravované řady.

Jonathan je britský herec, který proslul hlavně na divadle nebo televizními seriály. I on už v show stihl vystavit na odiv své svaly. O postelových scénách, o něž není v Bridgertonových nouze, promluvil například pro deník Metro.

„Všechny milostné scény jsme dělali s koordinátorkou intimity ještě předtím, než přišel režisér. Řešili jsme hlavně to, jakými způsoby lze ukázat sílu sexu,“ nechal se slyšet.

O milostné scény nejspíš nebude nouze ani v druhé řadě. Intimním scénám s ženami se Jonathan rozhodně nebrání ani přesto, že je sám homosexuál.

„Nemyslím, že záleží na tom, jakou roli člověk hraje. Ale obecně platí, že muži, kteří jsou otevřeně homosexuální, většinou nehrají hlavní heterosexuální role. Zato mnoho heterosexuálů ztvárnilo gaye naprosto ikonicky,“ uvedl pro Digital Spy.

Co se ale týče jeho vlastního soukromí, Jonathan už tolik sdílný není. Pokud s někým aktuálně randí, drží vše bedlivě pod pokličkou. Uvidíme, jestli Jonathanova postava přiláká alespoň stejné počty diváků jako vévoda z Hastings v podání Page.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám