Hlavní obsah
Článek

Původně Patricie Pagáčová (35) neplánovala, že by se během těhotenství nechala profesionálně fotit, pak ale svůj názor změnila. Dostala totiž možnost stoupnout si před objektiv fotografky Lucie Drlíkové.

Už počtvrté herečka pracovala s fotografkou, která své objekty často a ráda fotí v netypickém prostředí, nejčastěji pod vodní hladinou. Poslední focení pro ni bylo výjimečné v tom, že pod srdcem nosí nový život.

„Pociťuju na sobě, že každá další zkušenost mi focení usnadňuje, možná i proto jsem se v těhotenství nebála, věděla jsem, do čeho jdu a jak focení probíhá. Navíc vím, že Lucka je profík, všechno perfektně připraví, vysvětlí a těhotenskému focení se věnuje už dlouho, není na tom nic nebezpečného,“ řekla nám Patricie, která byla během focení jištěná dvěma potápěčkami. „Všechno probíhá s ohledem na bezpečnost,“ dodala.

Kostým pro herečku připravila sama fotografka, jak je jejím zvykem. „Má můj neskonalý obdiv, ona je fakt neskutečně kreativní člověk. Takže jsem to nechala komplet na ní, vím, že to vždycky vymyslí skvěle. Vlastně i líčení má v režii ona,“ říká Patricie, která se pod vodou proměnila v princeznu a zapózovala na houpačce.

Ani počtvrté k focení herečka nepřistupovala se samozřejmostí. „Pro mě je vždycky hrozně divný ten první ponor, čerstvý make-up, suchý vlasy, šaty a člověk to má celý namočit. Pud sebezáchovy velí pravý opak. Podvodní focení je fakt parádní zážitek,“ říká Patricie Pagáčová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám