Hlavní obsah
Článek

Katy Perry (39) se vrátila jako porotkyně do soutěže American Idol a jako pracující maminka sedmiměsíční dcerky Daisy Dove nemá příliš času nazbyt, jak prozradila v nedělní epizodě.

„Díky tvému hlasu to pro mě byl spirituální zážitek, až andělský,“ chválila soutěžící Cassandru Coleman za její výkon. „Jako novopečená maminka nemám moc času, takže jsem si přestala holit nohy. A když jsi zpívala, úplně mi vstávaly chlupy. Měla jsem husí kůži po celém těle,“ pokračovala.

A aby poskytla důkaz, vystavila holé nohy na lavici. „Fakt má chlupaté nohy,“ potvrdil další z porotců Luke Bryan, který seděl vedle Katy.

Zpěvačka se pak na Twitteru pochlubila ještě vtipným gifem, sledující jí ale stejně moc nevěřili. Někteří si totiž stihli během přenosu její nohy vyfotit a z dálky opravdu chlupatě nepůsobí, jak upozornili na sociální síti.

Depilace není jediná věc, na kterou Katy v současné době zjevně nemá čas. Její snoubenec Orlando Bloom (47) se nedávno neváhal svěřit s informací, že se zpěvačkou nemají ani dostatek sexu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám