Hlavní obsah
Článek

Čtyřiadvacetiletá vítězka nedávného finále soutěže Supermiss Darja Jacukevičová ještě do čtvrté třídy chodila v rodném Bělorusku, od té doby se z ní ale stala Češka (nebo spíš Moravanka) jak poleno. V hokeji fandí "našim", mluví s výrazným brněnským přízvukem a kromě dráhy modelingu by se chtěla věnovat i profesi policistky. Podívejte se do fotogalerie na její fotky, z kterých vám spadne brada!

"Problémy se svým původem jsem měla jen jednou, a to krátce poté, co jsme se přestěhovali do vísky Moravský Písek. Jeden z rodičů spolužáků nevydýchával přistěhovalce, a tak jsme to dostali najevo. Ale když jsme se s místními sžili, nebyl už jediný problém," prozrazuje krásná Darja, která se před třemi lety účastnila i České Miss. Čtyři roky randí s přítelem Mirkem, budoucím právníkem, a myslí si, že i kdyby v roce 2008 vyhrála také největší soutěž krásy u nás, nepřišla by o něj. "Většina vítězek je z malého města, do té doby chodila jen přehlídky v místní sokolovně a měla obyčejného kluka, který o modelingu nic neví. Můj partner ale má modeling jako brigádu při studiích, věděl, do čeho jde, je reprezentativní a nestyděla bych se s ním ukazovat. Nedělal by mi ostudu," myslí si Darja, která si sice dobře vydělává i chozením na přehlídkových molech, přesto ale prodává i boty italské značky. "Chci mít nějakou jistotu a finanční zázemí," vysvětluje.

Účast v Supermiss jí prý pomohla. "Zviditelnila jsem se, chodí mi více pozvánky. Je to příjemné," chválí si soutěž kráska, které se také nevyhýbají návrhy od neznámých ctitelů. "Občas mi chodí od mužů různé nabídky, ale neberu to vážně. Mám svého přítele a ten mi stačí," dává najevo Darja. Ta by se chtěla jednou živit hlídáním práva a pořádku. "Láká mě cizinecká policie. Je zde hodně přistěhovalců, a tak bych mohla využít svou ruštinu," dodala sličná modelka.

Reklama

Další články

Načítám