Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anna Slováčková (28) se rozhodla jít s kůží na trh. Zatímco většina žen se snaží na Instagramu ukazovat své dokonalé křivky, používají různé filtry a retuše, Anička se rozhodla ukázat pomerančovou kůži. A to takovou, jakou ji opravdu má.

Běhěm boje s rakovinou hodně přibrala a s celulitidou bojuje. Sama to přiznala a rozhodla se o boji s ní promluvit.

"Ke stehnům se za poslední rok přidala i lýtka, pár míst na břiše, dokonce i na rukou. Upřímně - neměla jsem ji na sobě nikdy ráda. A přes veškerou lásku, kterou se k sobě snažím vybudovat, právě ta k celulitidě je pro mě nejtěžší. Zkusila jsem naprosto všechny možný cesty, jak se jí zbavit. Ale i v době, kdy jsem byla v nejlepší fyzické kondici, tak tam prostě vždycky byla a smála se mi přes zrcadlo,“ promluvila o celulitidě Anička, která poslední měsíc upravila stravu, pitný režim, denně se snaží ujít 6 kilometrů a nohy masíruje zábaly z bahna. Používá také krémy a nosí legíny, které pomáhají mikrocirkulaci.

Po měsíčním boji nyní ukázala první výsledky. "Kde stoprocentně vidím výsledek, tak je břicho. To se mi dalo do pohybu dost slušně a odtud ta celulitida zmizela úplně. Mám celkem velký úbytek na centimetry (nejvíc v pase - 5cm, na stehnech - 1,5cm), jsou podle mě o dost víc vyhlazené a na nějakých místech celulitida ustoupila,“ dodala Anička, která chce v boji s celulitidou pokračovat i nadále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám