Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní a muzikálová pěvkyně Michaela Gemrotová (38) je v 8. měsíci, a kromě bříška snad nepřibrala ani deko. Sama říká, že má ukázkové těhotenství. "Cítím se báječně, máme úžasné dítě. Takové těhotenství bych přála každé ženě. Mám asi dobré geny po mamince, to bude hrát velkou roli. Mám nahoře osm kilo," řekla Super.cz Gemrotová.

Žádné oteklé kotníky či jíná omezení. "Všechno je úplně ideální. Jen občas bych se potřebovala rychleji projít, to už moc nejde. Jinak ale můžu dělat úplně všechno. Záclony ale věšet třeba už nebudu," směje se.

S manželem Jiřím Štikou už mají vybrané pro holčičku jméno, zatím ho ale prozradit nechce. Zatímco některé maminky mají s blížícím se porodem obavy, Míša žádný stres necítí. "Obavy z porodu nemám. Spoustu věcí ovlivnit nemůžu. Moje sestra musela jít císařským řezem, to je jediná moje obava. Já chci rodit přirozeně. To si moc přeju. Zatím to vypadá, že je všechno v pořádku, tak doufám, že to tak bude i nadále," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám