Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martina Gavriely (45) už má všechno na příchod Štědrého dne připraveno. A výzdobu má doma nádhernou. Super.cz ji navštívil v jejím domku v Chýni u Prahy a mohl jen obdivovat. "Všechno jsem zdobila sama a dělala jsem i adventní věnec. Přece za něj nevyhodím dva a půl tisíce," svěřila moderátorka.

Martina vše vyladila do zlaté a červené barvy, včetně ozdob na vánoční stromek, který stojí v kuchyni. "Ještě nemáme zrekonstruovaný dům, tak to není nic moc," omlouvala se naprosto zbytečně Gavriely, která má naklizeno, že by se dalo jíst ze země, kdyby všude nepobíhali domácí mazlíčci.

A že jich je. Kromě labradora Gurua má Martina ještě kocoura a její děti Jessika a Antonio několik mini králíčků. Kolik lidí bude u nich doma u štědrovečerního stolu, zatím není stoprocentně jisté. "Měla tu být moje máma, ale pohádaly jsme se, tak uraženě odjela. Nevím, jestli se vrátí. A hned o pár domů dál bydlí Marcusova maminka se sestrou, tak ještě uvidíme," dodala Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám