Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitel Hynka Skály ze seriálu Rodinná pouta, později Velmi křehké vztahy, nebo šéfa z Kriminálky Anděl Miloslav Mejzlík je novou tváří novácké Ulice. Zahraje si postavu dávného přítele Amálie (Dana Syslová) Karla Chrpy. „Znám charakter postavy, ale nevím, kam bude směřovat a jak se bude vyvíjet,“ říká.

V době, kdy jsou kontakty velmi omezené, je Mejzlík rád, že se aspoň na place potká s přáteli a známými. Jedno setkání se mu ale už nevyplní.

„V této době jsou to pro mě vzácná setkání. V divadlech se bohužel nepotkáváme už delší dobu. Navíc kdysi dávno jsme si s mojí skvělou kamarádkou Haničkou Maciuchovou říkali, že by bylo fajn, kdybychom se spolu v seriálu Ulice objevili. To už se teď bohužel nepodaří, ale věřím, že tu štafetu nesu dál za ni...,“ říká herec. Hana Maciuchová zemřela letos 26. ledna.

Kromě natáčení a dabingu Mejzlík nastudoval dvě divadelní hry, v Národním divadle jde o inscenaci Duchové jsou taky jenom lidi (bude online), a ve Studiu Hrdinů hru Moje říše je z tohoto světa.

Další nováčkem seriálu bude Karel Heřmánek. Oba herci se na obrazovkách objeví po Velikonocích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám