Hlavní obsah
Článek

Americký youtuber MrBeast, vlastním jménem Jimmy Donaldson, strávil víc jak dva dny pohřbený zaživa. Ve skleněném boxu měl několik kamer, které jeho počínání pro víc jak 57 milionů sledujících zaznamenaly.

Krize přišla po dni v malém a uzavřeném prostoru. „Bolí mě záda, začínám mít klaustrofobii, hrozně se nudím a smrdím,“ popisoval.

K tomu pod zemí setrvat měl Jimmy opravdu kuriózní důvod. Dohoda zněla, že pokud by nevydržel a nechal se vykopat dřív, kámoši by ho ztrestali paralyzérem - do varlat. MrBeast vydržel, i s vykopáním boxu byl pohřebný něco přes 50 hodin.

S videi Donaldson začal v roce 2012 ve svých třinácti letech. Průlom v jeho youtuberské kariéře nastal o pět let později díky videu, na němž počítal do sta tisíc - čtete správně, mladík na něm prostě sedí a počítá. Video mělo necelých 24 hodin (po zkrácení ze 40!) a stalo se virální.

Od té doby Jimmyho popularita stoupá. Obsahově se dnes zaměřuje na různé bláznivé výzvy (viz ta poslední). Drahá produkce takových kousků se mu bohatě vrací. Video z boxu má (v době vydání článku) přes 54 milionů zhlédnutí.

Reklama

Další články

Načítám