Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Diane Keaton má svůj specifický styl oblékání a slovo sexy v něm nefiguruje. Její oblíbenou součástí šatníku jsou košile, roláky, kostýmky a klobouk.

Vzhledem k tomu, že i na červený koberec téměř nikdy neobouvá lodičky, ale má ráda výrazné boty se šněrováním, tak v outfitu, který oblékla na natáčení filmu Mack and Rita, je téměř k nepoznání. Své dělají i vyžehlené dlouhé vlasy.

Jak se můžete podívat v galerii, tak na natáčení dostala oversize bílou košili a k ní vysoké kozačky s jehlovými podpatky se zvířecím vzorem. Vzhledem ke své štíhlé postavě na ní modelkovská kombinace vypadá skvěle.

Podobný účes, jako v novém filmu, měla herečka v romantické komedii Annie Hall z roku 1977. Mnohem častější je u ní kratší sestřih, který měla například vedle Jacka Nicholsona ve filmu Lepší pozdě nežli později. Její filmovou kariéru odstartoval legendární snímek Kmotr, kde hrála manželku Al Pacina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám