Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních pět měsíců se život Majka Spirita točí hlavně kolem dcery Arie, kterou má s ukrajinskou modelkou Marií. „Aria je naše slunce a my jsme její planetky,“ uvedl se smíchem v hlase během našeho posledního rozhovoru Majk.

Je logické, že zatím hrdí rodiče roztomilé pětiměsíční miminko hlavně rozmazlují, ale nechtěli by, aby tomu tak bylo celý život. „Pravděpodobně budu ten ’zlý policajt’, protože malá si už tatínka omotává kolem prstu,“ řekla Maria v magazínu Grade.

„Tatínek se bude snažit naší princezně nebránit v rozletu, ale zároveň ji udržovat ve styku s realitou,“ reaguje na slova manželky slovenský rapper, který sám dobře ví, že v dnešní době se už jen těžko žije bez sociálních sítí.

„Myslím, že největší výzvu dneška představují technologie. Tablet je sice nejlepší chůva, při nesprávném dávkováni však z nejmenších dělá zombie. Chci, aby měla plnohodnotné dětství plné aktivit, kamarádů a přírody.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám