Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních měsících se Josef Vágner (33) příliš zpěvu nevěnuje. Naposledy stál na jevišti v říjnu na premiéře muzikálu Kat Mydlář. V době plné vládních nařízení si tak musel najít jinou práci a už nějakou dobu rozváží jídlo.

„Čas trávím prací. Snažím se dennodenně přes obědy, přes večeře jezdím s jídlem, a tak se aspoň nějakým způsobem dostanu mezi lidi,“ řekl Super.cz Pepa Vágner, který teď místo na jevišti tráví spoustu času v autě.

„Zrovna včera jsem otevřel takovou statistiku, kterou mám v aplikaci a už jsem rozvezl tisíc tři sta šest jídel,“ řekl nám zpěvák.

Na své nové zaměstnání si nestěžuje, a dokonce uvažuje o tom, že si ho nechá i potom, až se znovu otevřou divadelní scény. „Řekl jsem si, že jsem možná hloupý, že mě to nenapadlo dřív, protože je to činnost, která se dá kombinovat s jinými, které jsem dřív dělal, jako umění a zpívání. Dokážu si do budoucna představit, že bych to kombinoval dál, protože bych možná zjistil, že mi to i chybí,“ prozradil Pepa Vágner, který však doufá, že si letos v létě zazpívá.

„Máme naplánované výjezdy do venkovních prostor s několika projekty tady v Divadle Broadway, a i s Draculou, takže se těším na to, že aspoň tyhle věci klapnou,“ doufá zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám