Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blondýna z Boty jménem Melichar a drbna ze seriálu Slunečná Regina Řandová (53) se pochlubila archivními klenoty. Sympatická herečka a dabérka zavzpomínala na své dětství. Tehdy ji často fotil její dědeček. Na jednom ze snímků vypadá jako Červená Karkulka, na dalším se kření do sluníčka se svou sestřenicí.

„Můj dědeček hrozně rád fotil a dělal diapozitivy a já zas měla ráda tenhle ,,dirndl” od tety z Vídně a byla jsem mu dost často modelkou. To byla ještě na Letné taková zahradní restaurace s terasou a měli tam moc dobrou zmrzlinu ve stříbrných miskách,“ vzpomínala Řandová.

Regina Řandová naštěstí o práci nepřišla, byť je jí méně.

A někdy to focení dlouho trvalo, což se dětem nelíbilo. „Na procházce se sestřenicí nás slunce do očí fakt prudilo, než si děda nastavil expozimetr, nebo jak těm všem důležitým věcem k focení říkal,“ prozradila herečka.

Řandová je ráda, že není v době covidové bez práce. „Za to, že jsem v seriálu Slunečná, jsem vděčná, protože je to jedna z mála věcí, které se sice na chviličku zastavily, ale za určitých podmínek pokračují dál. V téhle šílené době nezávidím kolegům, kteří jsou v divadlech. Já divadlo delší čas nedělala, občas mě to zamrzelo, ale teď je to výhoda," řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám