Hlavní obsah
Článek

Herec Russell Crowe prožívá smutné období. Jeho otec John Alexander Crowe zemřel ve věku 85 let.

Ač nepatří představitel Gladiátora mezi nejsdílnější hvězdy, smutnou událost sám sdílel na Twitteru a přidal i pár dojemných slov, ze kterých je znát, jak blízký vztah s otcem měl.

„Včera v noci jsem se vrátil do buše. Přesto, že dnes slunce svítí a přívalový déšť ustal, tento den zůstane navždy velice smutným. Můj drahý starší pán, můj krásný otec, ten nejlaskavější muž, kterého jsem kdy poznal, odešel,“ sdělil celému světu Russell.

Vzhledem k tomu, že své soukromí nesdílí, podal ještě vysvětlení, proč tentokrát udělal výjimku. „Píšu to sem, protože vím, že jsou po celém světe lidé, jejichž srdcí se dotkl, koho potěšil svou jiskrou v oku a drzým přístupem ke všem a všemu. Tohle je pravděpodobně účinná metoda k předávání zpráv.“

John byl Russellovou velkou inspirací a jeho hereckou kariéru podporoval. Z Nového Zélandu se přestěhovali do Sydney, když byly Russelovi 4 roky, aby rozjeli svou cateringovou společnost, která dodávala jídlo i na natáčení filmů. John kromě cateringu také pracoval jako hotelový manažer.

Russell byl se svými rodiči v izolaci v loňském roce a tam vznikl i snímek, kterým nyní na otce vzpomíná. „Izolace s tímto starým mužem. Už je mu 84 a má na sobě čepici, kterou jsem dostal na natáčení filmu Čistá duše,“ napsal tehdy k fotce.

Reklama

Další články

Načítám