Hlavní obsah
Článek

Herečku Fran Drescher (63) mají diváci neodmyslitelně spjatu s populárním sitkomem Chůva k pohledání, kde si zahrála atraktivní chůvu Fran Fine. Seriál vznikl už v roce 1993 pod taktovkou samotné Fran a jejího prvního manžela Petera Marca Jacobsona.

Seriál byl velmi úspěšný a udělal z newyorské rodačky hvězdu. Příběh se točí kolem temperamentní chůvy tří dětí. Děj se odehrává v domě jejich ovdovělého otce, britského gentlemana Maxwella Sheffielda (Charles Shaughnessy). A jak už to tak bývá, oba se do sebe postupně zamilují.

V seriálu Fran čerpala ze svých pestrých životních zkušeností, a možná právě proto dosáhl velkého úspěchu. Fran Drescher má za sebou pestrý život. V devadesátých letech se v show Larryho Kinga rozpovídala o traumatizujícím zážitku.

Roku 1985 se do jejího domu vloupali zloději a násilníci. Jeden z nich herečku a její kamarádku znásilnil. Její manžel byl spoutaný a všemu musel přihlížet. Později také bojovala s rakovinou dělohy. Léčba proběhla úspěšně a herečka je zatím v pořádku. Manželství s Peterem Marcem Jacobsonem ale herečce nakonec nevyšlo. Rozešli se, protože byl její muž homosexuál, ale zůstali přáteli.

Druhý rozvod se Shivou Ayyaduraiem proběhl v roce 2016, ani ne dva roky po svatbě a tři léta po začátku vztahu. Fran Drescher je dodnes aktivní herečkou. Naposledy si zahrála v seriálu Indebted a v romantickém filmu The Christmas Setup.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám