Hlavní obsah
Článek

Producent Jaro Slávik (49) ví, jak vydělat prachy. Kromě toho, že dělá manažera mnoha pěveckým hvězdám, nebrání se ani reklamě. A to jakékoli, pokud je patřičně zaplacena.

Jeho nejnovějším byznysem je tak spolupráce se společností, která se zabývá prodejem ojetých aut. On sám se přitom vozí v luxusním Aston Martinu, jehož cena se pohybuje v řádech několika miliónů korun!

„Myslím, že jsem byl na cestě do Berlína za zpěvákem Shaggym, když mi zavolali a oslovili mě. Nabídli mi určitou sumu a já jsem jim na to odpověděl, že za takovou částku ne. Ale potom jsme si sedli a dohodli jsme se. Byl jsem velmi mile překvapený spoluprací,“ okomentoval Jaro svůj nový job deníku cas.sk.

„Jaro Slávik je populární na Slovensku i v České republice nejen u mladého publika, ale i u lidí, kteří jsou především cílovou skupinou společnosti. Navíc má s řízením vozidla dlouholeté zkušenosti, takže spojení se značkou má význam,“ řekla mluvčí společnosti Dana Pavlousková důvod, proč si pro spolupráci vybrali právě Slávika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám