Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika dny bylo v pražské Pánské pasáži pěkně těsno. Velký shluk lidí ale neměly na svědomí vánoční nákupy, jak by se dalo v tomto období předpokládat. V galerii fotografa Jadrana Šetlíka se pouze konalo adventní setkání známých osobností a kolemjdoucí se zde shromažďovali zhypnotizováni pohledem na sukni Jany Doleželové (42), která byla zatraceně krátká.

„Pasáž je veřejná a galerie prosklená, tak došlo k pozdvižení. Je pravda, že se tam utvořil zástup lidí, zejména mužů," smála se odvážně oblečená modelka.

Jako vánoční dárek dostala Miss České republiky pro rok 2004 od fotografa Jadrana Šetlíka vlastní portrét, který vznikl v rámci kolekce Dámy na zámku. „Je mi ctí obdržet z rukou Jadrana tento dar, který mi bude zdobit domov a připomínat naše přátelství," řekla Jana Doleželová. Doktorka farmacie Jadranovi na oplátku věnovala pozornost v podobě dárkových balení vitaminů z lékárny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám