Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Britku Callie Rogers se v roce 2003 usmálo štěstí. Ve svých 16 letech se stala nejmladší vítězkou loterie Lotto. Vyhrála v přepočtu přes 57 milionů korun. Říkáte si, že jde o částku, která člověka bez problémů zajistí do konce života? Dnes třiatřicetiletá čtyřnásobná máma z peněz nemá nic.

Dívce, která tehdy pracovala jako prodavačka za 100 korun na hodinu, se obrátil život vzhůru nohama. Práce po výhře nechala a začala utrácet.

V průběhu následujících let za víc než půl milionu liber pořídila nemovitosti pro sebe a rodinu, dalších 550 tisíc utratila za oblečení, cestování, tetování, ale i večírky a plastické operace. Přátelům a rodině půjčila nebo darovala 190 tisíc liber a stejnou částku dala někdejšímu partnerovi, píše britský deník The Sun.

Že dnes pobírá dávky, uvedl její obhájce v souvislosti s šetřením dopravní nehody, kterou Callie měla loni v prosinci. S tehdejším přítelem v noci nabourali do plotu, z místa utekli. Po zadržení měla žena pozitivní test na drogy.

Minulý týden byla potrestaná zákazem řízení na 22 týdnů. Byla jí také vyměřená pokuta v celkové výši 300 liber.

Reklama

Další články

Načítám