Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda svatební reality show Petra Malíková se objevila po boku nového muže. S urostlým sympaťákem přidala společnou fotku na sociální sítě a fanoušci ji ihned zasypali gratulacemi. Jenže ne vždy je vše tak, jak se na první pohled může zdát.

Petra nám v nedávném rozhovoru prozradila, že po nevydařeném manželství a vztahu s Reném si její srdce získává někdo nový. „Objevil se zajímavý muž, ale uvidíme, jak to dopadne, nerada předbíhám,“ svěřila se Super.cz

Poté, co se pochlubila fotkou se sympatickým dlouhánem, o kterém napsala, že je „úžasňák“ a přivedl jí ho do života právě svatební pořad, měli někteří jasno. Petra nám ale vztah s mužem ze snímku vyvrátila. „Na fotce je velmi blízký kamarád, se kterým jsem se seznámila díky pořadu. Nejedná se o muže, o kterém jsem vám naznačovala,“ řekla nyní blondýnka Super.cz.

Podle reakcí by jim vztah mnozí přáli. „Konečně se usmíváš, sluší vám to,“ napsala pod fotku jedna z fanynek. „Suproví jste,“ přidala se další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám