Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Steve Irwin (†44) by byl jistě pyšný dědeček, svého vnuka se však kvůli nešťastné nehodě s rejnokem nedočkal. Jeho dcera Bindi Irwin (22) přivedla 25. března na svět prvního potomka.

Společnou fotku s manželem a dcerkou sdílela na Instagramu. „Oslavuji dvě lásky svého života. Zaprvé šťastné výročí svatby s mým milujícím manželem, a k tomu příchod naší dcery. Grace Warrior Irwin Powell,“ uvedla k fotkám a vysvětlila pozadí celého jména.

„Jméno Grace získala po mé prababičce a příbuzných v Chandlerově rodině. Prostřední jména Warrior Irwin jsou poctou mému otci a jeho odkazu jakožto nejneuvěřitelnějšího válečníka v divočině (warrior je v překladu bojovník, válečník - pozn. red.). Příjmení Powell je samozřejmě manželovo a odráží její laskavou duši, kterou má po otci. Slovy nelze ani vyjádřit to neskutečné množství lásky, které je v našich srdcích pro naši sladkou holčičku. Vybrala si ideální den k narození,“ dodala Bindi.

Se svým manželem se seznámila už v roce 2013. Chandler ji požádal o ruku na její 21. narozeniny a svatbu měli v kruhu rodinném při soukromém obřadu 25. března loňského roku. O tom, že čekají miminko, informovali skrze sociální média v srpnu.

Reklama

Další články

Načítám