Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V patnácti se Pavlína Pořízková přestěhovala do Paříže, aby odstartovala kariéru v modelingu. O dva roky později už zdobila její figura v bikinách obálku prestižního magazínu Sports Illustrated. Svým zjevem, ale i dramatickým životním příběhem modelka čtenáře natolik okouzlila, že ke spolupráci docházelo ještě několik dalších let. V modelingu a herectví zanechala rodačka z Prostějova velkou stopu.

Tímto snímkem se snažila Pavlína rozproudit na svém Instagramu debatu o ženské sexualitě.

Za pár dní Pavlína oslaví šestapadesáté narozeniny. Její kariéra už je v jiné fázi, zakázky v modelingu ale neodmítá. I prostřednictvím sociálních sítí se snaží prosadit názor, že zralé ženy si nezaslouží být opomíjené. Výmluvné jsou například fotky v prádle a podvazcích pořízené v jejím novém newyorském bytě.

„Je to někdy velmi bláznivé být ženou, speciálně být ženou s věkem přes padesát,“ uvedla v rozhovoru pro televizní stanici CBS loni v březnu. „My, zralé ženy, jsme taková smítka zametená pod kobercem. Tohle mezidobí, kdy už nejste JLO, a ještě jste se nestaly Betty White, je prostě prázdnota. Já se snažím tohle místo zaplnit,“ vtipkovala Pavlína, která svým bonmotem potvrdila, že není jen krásná, ale i chytrá a vtipná.

Reklama

Další články

Načítám